FID Emmen

Nautilusstraat 1C, 7821 AG Emmen
T: 0591575111
E: Emmen@fid.nl
Routebeschrijving

FID Emmen

Welkom bij ons uitzendbureau in Emmen! Gevestigd in het bruisende hart van de stad, zijn wij jouw lokale partner voor werk in de sectoren recycling, productie, logistiek én groenvoorziening. Met een hecht team van drie toegewijde medewerkers staan wij voor je klaar om jouw carrière een boost te geven.

Of je nu groene vingers hebt en op zoek bent naar werk in de groenvoorziening, ervaring hebt in recycling, productie of logistiek, wij hebben een breed scala aan vacatures die bij jou passen.

Ons lokale team kent de arbeidsmarkt in Emmen en omgeving als geen ander. Wij werken nauw samen met lokale bedrijven om de juiste match te maken tussen kandidaten en vacatures. Met onze persoonlijke benadering zorgen we ervoor dat jij de ondersteuning krijgt die je nodig hebt om succesvol te zijn in je nieuwe baan.

Benieuwd naar de mogelijkheden die wij bieden? Neem contact met ons op of kom langs bij onze vestiging in Emmen. Ons team staat voor je klaar om jou te helpen bij het vinden van een baan die aansluit bij jouw wensen en vaardigheden. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen en samen te werken aan jouw professionele toekomst!