Recycling

FID is gespecialiseerd in het uitzenden en detacheren van personeel voor afvalinzameling en -verwerking, met een breed scala aan gespecialiseerde krachten, waaronder beladers, chauffeurs en machinisten. Onze flexibele poolsysteem zorgt ervoor dat we zowel handjes als gespecialiseerd personeel flexibel kunnen inzetten, passend bij de fluctuerende dagplanningen van onze klanten. Met eigen vervoermiddelen bedienen we een groot werkgebied, waarbij we al vroeg beschikbaar zijn voor klanten, zelfs buiten kantoortijden en in het weekend, om stagnatie te voorkomen. Nieuwe uitzendkrachten krijgen een grondige instructie, inclusief visuele instructies om bewustzijn van veiligheidsrisico’s te vergroten, en hebben de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen.

Groenvoorziening

FID uitzendbureau werkt al jaren met grote opdrachtgevers in de groenvoorziening. We beschikken over vakbekwame hoveniers. Natuurlijk kan FID op flexibele wijze de ‘handjes’ leveren. Gedurende het seizoen wordt er volop gewerkt in het groen. Buiten het seizoen proberen we zoveel mogelijk de mensen aan het werk te houden in andere sectoren. Hierdoor kunnen onze klanten jaarlijks over dezelfde mensen beschikken. Tevens maken we van de wintermaanden gebruik om, veelal samen met onze klanten, de medewerkers bij te scholen op gebied van groen en veiligheid.

Machinisten

Sinds het ontstaan van FID hebben we ons altijd onderscheiden door onze expertise in het uitzenden van machinisten. Met onze diepgaande kennis van zaken begrijpen we de vereisten die nodig zijn voor deze specialisatie. Elke machinist moet over de juiste kwalificaties en relevante ervaring beschikken, afgestemd op de diverse machines en variërende werkzaamheden. FID beschikt over een uitgebreide pool van ervaren shovel- en kraanmachinisten, voornamelijk gericht op de recycling- en agrarische sector.

Deze klanten gingen u voor!